Smuk solnedgang - psykolog Billund

Hvorfor psykolog?

blomsterengNår du læser dette, er det måske fordi du går rundt med en følelse af, at der er noget i dit liv, der ikke stemmer, – noget, der gør dig trist, vred, ked af det, stresset, frustreret eller måske alle tingene på én gang.

Så kan det være hjælpsomt at tale med en neutral, udenforstående person, som er vant til sådanne samtaler og som jeg, har erfaring for at det hjælper.

Samtalerne foregår i min praksis i Billund, hvor der er rolige omgivelser, og hvor vi sammen finder frem til, hvad det er vigtigst at have på dagsordenen på den pågældende dag.

Sammen arbejder vi os ud på en rejse i dit liv, får øje på uopdagede veje og stier, som du ikke har vandret på før, og hvor du får inspiration til nye perspektiver, nye indsigter og forståelser for dig selv og for de mennesker, der er betydningsfulde i dit liv. Og sammen kan vi hjælpes ad med at bane den rigtige vej for dig, som den du er, med de ”ting og sager”, der er vigtige for dig i dit liv.

I dit møde med mig vil du opleve en psykolog, som stiller mange spørgsmål, og du vil opleve, at dine svar ofte kan skabe undren i dit sind. Mine spørgsmål er venlige, kærlige og udfordrende.

Hvis det føles relevant, vil du på et tidspunkt i forløbet få tilbudt en afslapnings-session, og du kan derefter tage sessionen med hjem på en lydfil.

Jeg ser frem til at høre fra dig:)